Félnapos vízitúrák

Félnapos vízitúra - Vajka és környéke
A Vajka melletti Dunaág nagyon változatos, helyenként keskeny, aztán széles, megfelelően lassú és aztán élménytnyújtóan gyors. Alkalmas minden korosztálynak, gyerektől a nyugdíjasig, kisgyermekes családok számára, baráti társaságok részére, céges rendezvényekhez és iskolai kirándulásokhoz. Az evezéssel való ismerkedők, azaz kezdők számára. Egy kellemes szabadidős evezés könnyű vízen a lenyűgöző és változatos természet ölelésében.


Félnapos vízitúra - Bodak és környéke
A bodaki ágrendszer alkalmas minden korosztály részére, gyerektől nyugdíjasig, gyermekes családok számára, baráti társaságok és céges rendezvényekhez is. Megfelelő a vízitúrázással ismerkedők, azaz kezdők számára. Egy kellemes szabadidős evezés, álló vízen a gyönyörű és lenyűgöző természet ölelésében. Ezt az útvonalunkat hiába keresnétek a térképeken!


Félnapos vízitúra - Dzsungeltúra
A dzsungeltúra azt jelenti, hogy pár orára elnyel minket majd a vadon. Úton, útfélen akadályok várnak ránk és a helyes útvonal nem lesz mindig egyértelmű. Ez egy alkalom hogy kipróbáld magadat és kibillenj a komfortzónádból. Lehet hogy a túra végen felfedezet magadban Tarzant. Ha vonz a vad természet és a dunai ádvizek világa, ez a program erről szól.

MENU
Úvod
O nás
Vodné túry
Ďalšie informácie
Vodná mapa
Fotogaléria
Kontakt
NEWSLETTER
KAPCSOLAT
Ing. Zoltán Jankó - VODNETURY.sk
Dobrohošť 141, 930 31 Dobrohošť, SK
Tel.: +421 (0) 905 291 430
Email: info@vodnetury.sk

Všetky práva vyhradené - www.vodnetury.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT

© Všetky práva vyhradené - www.vodnetury.sk

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom