Félnapos vízitúrák

Félnapos vízitúra - Vajka és környéke
A Vajka melletti Dunaág nagyon változatos, helyenként keskeny, aztán széles, megfelelően lassú és aztán élménytnyújtóan gyors. Alkalmas minden korosztálynak, 6-tól 99 éves korig, kisgyermekes családok számára, kollektív, céges rendezvényekhez és iskolai kirándulásokhoz, és az evezéssel való ismerkedők, azaz kezdők számára. Egy kellemes szabadidős evezés a könnyű vízen a gyönyörű és lenyűgöző természet ölelésében.


Félnapos vízitúra - Bodak és környéke
A bodaki ágrendszer alkalmas minden korosztálynak, 6-tól 99 éves korig, kisgyermekes családok számára, kollektív, céges rendezvényekhez és iskolai kirándulásokhoz, és az evezéssel való ismerkedők, azaz kezdők számára. Egy kellemes szabadidős evezés az álló vízen a gyönyörű és lenyűgöző természet ölelésében.


Félnapos vízitúra - Tólabirintus
A tólabirintus a magyar ártéri erdőkben található Dunacsúny közelében. Tóhálózatról van szó, amely keskeny kanálisokkal és hajózható hallépcsőkkel van összekötve. A résztvevők elveszett világban érezhetik magukat, amelyből a kiutat nem könnyű megtalálni. Az evezés 6 éves korosztálytól ajánlott, családok részére, kollektívák és vállalati rendezvények számára.

MENU
Úvod
O nás
Vodné túry
Ďalšie informácie
Vodná mapa
Fotogaléria
Kontakt
NEWSLETTER
KAPCSOLAT
Ing. Zoltán Jankó - VODNETURY.sk
Dobrohošť 141, 930 31 Dobrohošť, SK
Tel.: +421 (0) 905 291 430
Email: info@vodnetury.sk

Všetky práva vyhradené - www.vodnetury.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT

© Všetky práva vyhradené - www.vodnetury.sk

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom