Egynapos vízitúrák

Egynapos vízitúra - Kis Csallóköz
Élményekben gazdag egynapos vízitúráról van szó, amikor nem a kilométereket számláljuk majd, hanem átéljük a természet szépségeit és megnyugtató hatását, de izgalmas kalandban is részünk lehet. Többszöri fördőzésre is lesz lehetőségünk. Az ágvizek változatosak, és ideálisak minden tudásszint és korosztály számára.


Vízitúrák - Kerékpárosoknak! (Doborgaz-Bős)
Kerékpáros-Vízitúrák a szép öreg Dunán. Csodálatos természet, gyors folyás, érdekes pihenőhelyek és fürdés a Duna mindkét oldalán! Kerékpárszállítás a célba. Felboríthatatlan 8 személyes katamaránok, túravezetők, minőségi felszerelés és mentőmellények.


Egynapos vízitúra - Szigetköz I.
Élményekben gazdag egynapos túráról van szó, a Szigetköz legszebb és legérdekesebb felső részét látogatjuk meg. Az ágvizek változatosak, és ideálisak minden tudásszintű és korosztály számára, gyerekeknek 6 éves kortól. Megfelelő távolságban találhatók a legjobb magyar éttermek is. Ez a túra egy nap maximális kihasználására nyújt lehetőséget. A nemrégi ágvízredszer átkötések újabb szakaszokat nyitottak meg a vízitúrázók számara. A csapat összetételéhez alkalmazkodva választjuk ki a megfelelő túraútvonalat. Roboghatunk sebesen a kanyarokba bedőlve vagy lassú vizen bámészkodva illetve kombinálhatjuk is ezt a kettőt. Legjobb ha a túravezetőre bízzátok!


Egynapos vízitúra - Szigetköz II.
A Szigetköz középső részének legszebb és legérdekesebb részeit látogatjuk meg. Keskeny és széles ágvizek állandóan váltakoznak. Megállunk a Denkpál hallépcsőnél, megmártózunk a tekergő ágvízben. Beevezünk az ún. "japánkertbe". Az evezést a kemping büféjében fejezzük be ahol lehetőségünk nyílik a helyi rétes megkóstolására.

MENU
Úvod
O nás
Vodné túry
Ďalšie informácie
Vodná mapa
Fotogaléria
Kontakt
NEWSLETTER
KAPCSOLAT
Ing. Zoltán Jankó - VODNETURY.sk
Dobrohošť 141, 930 31 Dobrohošť, SK
Tel.: +421 (0) 905 291 430
Email: info@vodnetury.sk

Všetky práva vyhradené - www.vodnetury.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT

© Všetky práva vyhradené - www.vodnetury.sk

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom