SK HU DE
logo
logo
logo
Menü

Vízitúra - Eseménynaptár 

Üdvözöljük Önt    

Fél-, egy- vagy kétnapos vízitúrákat szervezésére specializálódtunk, amit a programajánlatunk is tükröz. Szervezünk csapatépítést, iskolai kirándulásokat, családi kirándulásokat és egyéb vízi sporteseményeket. A vízitúrák a  szlovákiai Dunaágrendszer  (a Csallóköz) nyugodt és lenyűgöző világában, valamint a magyarországi Dunaágrendszer (a Szigetköz) izgalmas, néhol vad vizein zajlanak.

Bevezetjük Önöket a szárazföldi Dunadeltába és az ártéri erdők birodalmába, amely egy  egyedülálló környezet a maga növény- és állatvilágával.

 

A vízitúraidényünk május 1-től szeptember 30-ig tart.

Rendszeresen induló nyílt túráinkat egyének, családok vagy kis csoportok számára szólnak. A nyitott vízitúrák sárga színnel vannak jelölve az eseménynaptárunkban. Feliratkozhat mindenre, ami sárga, a vízitúra útvonal és az idő már előre meghatározott és a naptárban szerepel.

A legalább 15 fős csoportok számára (itt a minimális ár érvényes ami kínálatban található) szól minden félnapos, egynapos és kétnapos vízitúránk a kínálatunkból. Válasszon túraútvonalat és válasszon dátumot. A szabad dátumokat zölddel jelöltük az eseménynaptárunkban. Feliratkozhat a sárga színnel jelöl túrákra is, ezeknél a nyitott vízitúráknál nem kell a minimális árat figyelembe venni!

 

 

Nyitott vízitúráink, amelyekhez lehet csatlakozni

RENDSZERESEN a nyári szezonban indulnak a nyitott FÉLNAPOS DZSUNGELTÚRÁINK! Az indulás időpontja mindig az eseménynaptár szerint!
RENDSZERESEN a nyári szezonunkban indulnak a FÉLNAPOS vízitúráink VAJKÁN ÉS KÖRNYÉKÉN! Az indulás időpontja mindig az eseménynaptár szerint!
RENDSZERESEN a nyári szezonunkban indulnak a nyitott FÉLNAPOS vízitúráink BODAKON! Az indulás időpontja mindig az eseménynaptár szerint!
5.7.2024 Ünnep: Egésznapos nyári evezés a Duna ágvizeinlet na Dunajských ramenách! Ne habozzon csatlakozzon! Start 9:30
Partnereink
PIZZA MERY VAJKA
Bodza étterem - Doborgaz
Radar előrejelzés HU
Radar HU
Időjárás előrejelzés SK
Időjárás előrejelzés HU
Időjárás előrejelzés AT
Helena 1400cm árvíz
Duna - Nagybajcson
Duna - Doborgaz - 300cm normál
Zárások vízszint
Vízitúrafelszerelés bolt SK
World Vision AT - Támogasd a rászorultakat
Nadácia Integra SK - Támogasd a rászorultakat

MENU
Úvod
O nás
Vodné túry
Ďalšie informácie
Vodná mapa
Fotogaléria
Kontakt
NEWSLETTER
KAPCSOLAT
Ing. Zoltán Jankó - VODNETURY.sk
Dobrohošť 141, 930 31 Dobrohošť, SK
Tel.: +421 (0) 905 291 430
Email: info@vodnetury.sk

Všetky práva vyhradené - www.vodnetury.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT

© Všetky práva vyhradené - www.vodnetury.sk

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom