Rendszeres rendezvények !!!

Minden kedden - Dzsungeltúra!
Minden kedden júniustól augusztus végéig megrendezésre kerülnek a nyitott félnapos dzsungeltúráink. Pár orára elnyel minket majd a vadon. Úton, útfélen akadályok várnak ránk és a helyes útvonal nem lesz mindig egyértelmű. Ez egy alkalom hogy kipróbáld magadat és kibillenj a komfortodból. Lehet hogy a túra végen felfedezet magadban Tarzant. Ha vonz a vad természet és a dunai ádvizek világa itt a lehetőség, csatlakozz!


Vizes szerda - minden szerda!
Minden szerdán, májustól szeptember végéig indulnak nyitott félnapos vízitúráink Vajkáról. Nem kell gondolkodni elég jelentkezni és csatlakozni. Lehetősége lesz kipróbálnia a vízitúrázást. Mindegy hogy kezdő, fiatal vagy idősebb a család, baráti a csapat, párban vagy mint egyedülálló esetleg nyugdíjas. Ha vonza a természet és a dunai ágvizek világa, vagy szeretné a szabadidejét kicsit másfajta mozgással eltölteni valami új megismerésével itt van a lehetőség amelyet Önöknek találtunk ki!


Bodak és környéke - minden vasárnap!
Minden vasárnap, júniustól augusztus végéig szervezzük nyitott Bodaki vízitúráinkat a bodaki ágrendszerben. A bodaki ágrendszer alkalmas minden korosztálynak, 6-tól 99 éves korig, kisgyermekes családok számára, kollektív, céges rendezvényekhez és iskolai kirándulásokhoz, és az evezéssel való ismerkedők, azaz kezdők számára. Egy kellemes szabadidős evezés az álló vízen a gyönyörű és lenyűgöző természet ölelésében.

MENU
Úvod
O nás
Vodné túry
Ďalšie informácie
Vodná mapa
Fotogaléria
Kontakt
NEWSLETTER
KAPCSOLAT
Ing. Zoltán Jankó - VODNETURY.sk
Dobrohošť 141, 930 31 Dobrohošť, SK
Tel.: +421 (0) 905 291 430
Email: info@vodnetury.sk

Všetky práva vyhradené - www.vodnetury.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT

© Všetky práva vyhradené - www.vodnetury.sk

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom