Kétnapos vízitúrák

Kétnapos vízitúra - Kis Csallóköz
Könnyű kétnapos túráról van szó, amely alkalmas bármely korosztály részéere, családoknak kisgyermekekkel, baráti társaságoknak, cégek részére vagy éppen iskolai kirándulásokra. A víz csendes, a természet lenyűgöző, éjszakázás a mi jól felszerelt bázisunkon.


Kétnapos vízitúra - Felső Szigetköz
Két egynapos útvonal nagyszerű kombinációjáról van szó a Felső és Középső Szigetközben, a kempingben vagy a panzióban való éjszakázás lehetőségével. A nemrégi ágvízredszer átkötések újabb szakaszokat nyitottak meg a vízitúrázók számara. A csapat összetételéhez alkalmazkodva választjuk ki a megfelelő túraútvonalat. Roboghatunk sebesen a kanyarokba bedőlve vagy lassú vizen bámészkodva illetve kombinálhatjuk is ezt a kettőt. Legjobb ha a túravezetőre bízzátok!


Kétnapos vízitúra - Közepső Szigetköz
Az ágvizeknek van még mit nyújtaniuk. Az erdőben további gyönyörű rejtett helyek vannak, amelyeket most nem hagyunk ki. A gyönyörű tiszta zátonyi Duna lenyűgöz bennünket áttetsző vizével, növény- és állatvilágával. Utunk során megállunk egy természetes strandon, és hagyjuk, hogy a halacskák érintésnyire ússzanak hozzánk.


Kétnapos vízitúra határok nélkül: CSALLÓKÖZ - SZIGETKÖZ
Kalandos és sportos kétnapos vízitúra a Duna mindkét oldalán, a Csallóköz és a Szigetköz legszebb ágvizein. Meghosszabbítható egy 0. nappal. "Határtsértünk" mindjárt kétszer is és meglátogatjuk a legszebb és legérdekesebb ágvizeket. Eközben pedig égni fog a zsír, ez garantált!

MENU
Úvod
O nás
Vodné túry
Ďalšie informácie
Vodná mapa
Fotogaléria
Kontakt
NEWSLETTER
KAPCSOLAT
Ing. Zoltán Jankó - VODNETURY.sk
Dobrohošť 141, 930 31 Dobrohošť, SK
Tel.: +421 (0) 905 291 430
Email: info@vodnetury.sk

Všetky práva vyhradené - www.vodnetury.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT

© Všetky práva vyhradené - www.vodnetury.sk

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom