Általános információk

Általános információk

A vízitúráinkat Május 1.-től  September 30.-ig szervezzük.

Az eseménynaptárunkban a szabad időpontok zöld színnel vannak jelezve. Ezekre a napokra iskolák, cégek illetve nagyobb létszámú csoportok, családok jelentkezését várjuk. Ezekhez az akciókhoz kapcsolódhatnak egyéb szolgáltatások is, mint. pl. étkezés és kemping. 

A sárga szinnel jelölt napok, nyitott akciókat jelölnek. Ezeken a napokon egyének, párok, családok illetve kisebb létszámú csoportok jelentkezését várjuk. Ezeknél a napoknál fel van tüntetve, hogy melyik vizitúra indul és hány órakor. Jelentkezés a weboldalon keresztül történik.

A piros szinnel jelölt időpontok már sajnos foglaltak.

Foglalást szabad időpontra pár nappal az időpont előtt is el lehet végezni. (ha a túra folyamán más szolgáltatást is igénybe szeretnének venni, pl. ha étteremlátogatásról vagy szállásfoglalásról van szó nagyobb csoportok esetén, akkor érdemes minnél hamarabb jelentkezni). Az árak fel vannak tüntetve az ajánlatainknál.

Utazással, elszállásolással (ezt általában mi intézzük) étkezéssel (ezt is) kapcsolatos kérdéseikre szívesen válaszolunk.

 

Jelentkezés

Túrára jelentkezni ill. időpontot foglalni a weboldalunkon található formuláron keresztül lehet WEB oldalon itt.
Informálódni lehet e-mailen vagy telefonon keresztül!

 

Storno feltételek

Abban az esetben ha a túrán mégsem fog tudni részt venni illetve változik a létszám, kérem informáljon minket haladéktalanul, hogy a szervezésben alkalmazkodni tudjunk. Nem megfelelő időjárás esetén (ami állandó eső vagy 15°C alatti napi hőmérséklet vagy 10°C alatti esti hőmérséklet sátorozás esetén), választhatnak más időpontot, ha ezt a kapacitásunk megengedi. A kenuzás vízisport igy előfordul néha, hogy vizesek leszünk. Veszély előrejelzése esetén mint például árvíz vagy vihar elhalasztjuk a túrát. Nyári kis zivatarok esetén később indulunk vízre, vagy útközben megszakítjuk röviden a túrát, mivel ezek a záporok hamar odébbállnak.

A túráink helyszíne különlegesnek mondható,  nem kedvező időjárásjelentés a szomszédos városokra sokszor félrevezetőek. Ajánljuk a dönést, velünk való egyeztetés után az "utolsó" pillanatra hagyni. Sokszor egy záporosnak induló nyári nap napsütésesé változik pár orán belül. Délutáni túrák esetén, délelött 11:00-ig fentartjuk a jogot a túra lefújására, ha az idöjárást nem megfelelönek tartjuk, illetve délelőtt induló túrák esetén előző nap estig.MENU
Úvod
O nás
Vodné túry
Ďalšie informácie
Vodná mapa
Fotogaléria
Kontakt
NEWSLETTER
KAPCSOLAT
Ing. Zoltán Jankó - VODNETURY.sk
Dobrohošť 141, 930 31 Dobrohošť, SK
Tel.: +421 (0) 905 291 430
Email: info@vodnetury.sk

Všetky práva vyhradené - www.vodnetury.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT

© Všetky práva vyhradené - www.vodnetury.sk

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom