További információk


További információk

Általános információk

A vízitúráinkat Május 1.-től  September 30.-ig szervezzük. Az eseménynaptárunkban a szabad időpontok zöld színnel vannak jelezve. Foglalást szabad időpontra pár nappal az időpont előtt is el lehet végezni, de ha csak túráról van szó és zöld az időpont. (ha a túra folyamán más szolgáltatást is igénybe szeretnének venni, pl. ha étteremlátogatásról vagy szállásfoglalásról van szó nagyobb csoportok esetén, akkor érdemes minnél hamarabb jelentkezni). Az árak fel vannak tüntetve az ajánlatainknál.

Tekintettel a szezon rôvidségére és a nagy érdeklődésre az időpont foglalása előleg befizetésével történik.

Utazással, elszállásolással (ezt általában mi intézzük) étkezéssel (ezt is) kapcsolatos kérdéseikre szívesen válaszolunk.

 

Jelentkezés

Túrára jelentkezni ill. időpontot foglalni a weboldalunkon található formuláron keresztül lehet WEB oldalon itt.
Informálódni lehet e-mailen vagy telefonon keresztül!

 

A foglalás és résztvétel feltételei

  • A feltüntetett időben megjenni a túra kezdetén,              
  • a résztvételi díj befizetése,
  • gyerekek 15 éves korig. szülői vagy más kijelölt felnőtt kiséretében,
  • gyereklek 18 éves korig szülői beleegyezéssel.

A résztvevő tudomásul veszi, hogy a vízitúrán saját felelősségére vesz részt.  A vízitúrára tapasztalt túravezetőket biztosítunk, akik a szervezésért és a lebonyolításért felelnek. Minden résztvevő számára van elkészítve mentőmellény amit, a gyerekek mentőmellény használata kötelező!

Alkohol fogyasztása vízen tilos, veszélyeztetheti az egeszségét és az együtt utazók egeszségét vagy más személyeket. Megsértése esetén a felelősség az illetőtt terheli.

Betegség vagy orvosság használatát köteles a túravezetőnek jelentenie.

A kijelölt túravezetőnek joga van a túrából illetve annak folytatásából kizárni azon résztvevőket, akik saját maguk vagy mások egeszségét vagy a felszerelést veszélyeztetik a be nem tartott utasítások végett.

Az út folyamán a tönkrement, megsérült illetve elvesztett személyes dolgokért nem felelünk. Ezeknek a dolgoknak a biztonságos elhelyezéséről a túravezető felkérés esetén készségesen gondoskodik!

 

Storno feltételek

Időpont foglalása (vagy beülő hely foglalása nyitott túrák esetén) az előleg befizetése után válik kötelezővé.  Befizetés után az előleg a résztvétel lemondása után elveszik. Nem megfelelő időjárás esetén (ami állandó eső vagy 15°C alatti napi hőmérséklet vagy 10°C alatti esti hőmérséklet sátorozás esetén), választhatnak más időpontot. ha ez nem lehetséges barmilyen okból, az előleget vissza adjuk. A kenuzás vízisport igy előfordul néha, hogy vizesek leszünk... Az időjárást nem tudjuk befolyásolni, ezért úgy vesszük ahogy van. Veszély előrejelzése esetén mint például árvíz vagy vihar elhalasztjuk a túrát. Nyári kis zivatarok esetén később indulunk vízre, vagy útközben megszakítjuk röviden a túrát, mivel ezek a záporok hamar odébbállnak.

A túráink helyszíne különlegesnek mondható,  nem kedvező időjárásjelentés a szomszédos városokra sokszor félrevezetőek. Ajánljuk a dönést, velünk való egyeztetés után az utolsó pillanatra hagyni. Sokszor egy záporosnak induló nyári nap napsütésesé változik pár orán belül.


MENU
Úvod
O nás
Vodné túry
Ďalšie informácie
Vodná mapa
Fotogaléria
Kontakt
NEWSLETTER
KAPCSOLAT
Ing. Zoltán Jankó - VODNETURY.sk
Dobrohošť 141, 930 31 Dobrohošť, SK
Tel.: +421 (0) 905 291 430
Email: info@vodnetury.sk

Všetky práva vyhradené - www.vodnetury.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT

© Všetky práva vyhradené - www.vodnetury.sk

Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. További információkért olvassa el, hogy használjuk a cookie-kat
EGYETÉRTEK    Elutasítom